A Hopeless Prayer
Wilt u reageren op dit bericht? Maak met een paar klikken een account aan of log in om door te gaan. 
IndexRegistrerenInloggen

 

 Walking through the forest

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Iris

Iris

Aantal berichten : 90
Punten : 53

Dog profile
Leeftijd: 3 Year
Levenswijze: El Derecho
Partner: If the time is as far as I find a partner

Walking through the forest Empty
BerichtOnderwerp: Walking through the forest   Walking through the forest Icon_minitimewo 04 jan 2012, 04:44

De jonge teef sprong over een boom stronk en begon sneller te rennen als of ze iemand achterna zat, in haar mond bungelde een roze sluier die als sjaal diende maar nu als opvulling in haar hol zal dienen. Met een ruk rende Iris af bij een boom waar onder de wortels een hol is gemaakt en de gebied rond dit boom was helemaal in haar geur gemaakt. De tef liep naar binnen en legde het sjaal op een berg hooi bij de andere doeken. Dit was echt haar slaap plekje geworden en niemand zal er in wagen, met stelen ging het eigenlijk best makkelijk ze had snel geleerd om voorwerpen te stelen van de markt, dit dame was snel en slim. en nu was ze hier hyper aan het doen door dat ze te veel energie had. iris iep het hol uit en rende richting een geur van wat konijnen. Al snel had ze een konijn in haar bek en liep terug naar haar eigen hol waar ze het konijn begon te mishandelen door de vacht er af te scheuren, de jonge teef begon rustig te eten toen ze plots iemand hoorde tegen een boom knallen, geschrokken keek ze rond op zoek naar de hond die dat was.


xOreo :3 x

____________________________
Walking through the forest Qmx5rr
Dear brothers ..
you thought to yourself always and never to me because I was the smallest ...
but one day it will change and I will show you that I'm strong
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelvsdevil.actieforum.com/forum
Lyrik

Lyrik

Aantal berichten : 71
Punten : 45

Dog profile
Leeftijd: »3,2 Years«
Levenswijze: »Game of Destiny | Oreo«
Partner: »»Break the chain around my neck ♫«

Walking through the forest Empty
BerichtOnderwerp: Re: Walking through the forest   Walking through the forest Icon_minitimewo 04 jan 2012, 05:05

Twee ogen keken neer vanaf een heuvel grenzend aan het bos. Twee oortjes luisterden naar hoe de bladeren ritselden. Hij liet zich op zijn achterwerk vallen en sloeg zijn staart om zich heen. Hij hief zijn wenkbrauw op toen hij een roze sluier zag en weer zag verdwijnen. Hij probeerde na te denken over wat het kon zijn. Nieuwsgierigheid stroomde door zijn aderen en hij stond op. Hij deed een stap naar voren om het bos beter te kunnen overzien. Hij spitste zijn oren toen hij een takje hoorde kraken. Hij probeerde weer iets of iemand op te kunnen pikken en zette weer een stap vooruit. Het werd weer akelig stil in het bos op het ritselen van de bladeren na. Oreo spitste zijn oren weer toen hij een scheurgeluid hoorde. Hij hoopte dat het de roze sjaal was, maar hij wist maar al te goed dat het iets anders was. In zijn hoofd gonsde het van de gedachtes en uit nieuwsgierigheid zette hij nog meer stappen vooruit. Hij maakte een kleine misstap en struikelde over een steen. Hij liet een kreet ontsnappen en de vogels die zich verstopt hadden tussen de bladeren vlogen weg. Hij rolde van de heuvel af en knalde tegen een boom aan. "Sorry m'dam." Zei hij wazig tegen de boom waar hij tegenaan was geknald. Hij knipperde met zijn ogen en kreeg een beschaamd kleurtje toen hij merkte dat hij tegen een boom aanpraatte. Oreo rolde zich om en schudde zijn vacht uit. Zijn normaal schone vacht was nu vies, vol met takjes en andere dingen die hij nooit had gezien. "Blegh." Zei hij en hij probeerde op te staan. Hij zakte gelijk weer in en kreunde even van de pijn. Oreo probeerde het een tweede keer en kwam dit keer wankel op zijn pootjes terecht. Hij knipperde verbaasd met zijn ogen toen hij toen pas een hond zag die hem geschrokken aankeek. Hij dacht dubbel te zien. Hij kreeg weer een normaal zicht en zag toen pas dat het een teef was die hem aankeek. Hij kreeg weer die beschaamde blos op zijn wangen en probeerde haar aan te kijken. Een kille stilte viel en hij herstelde zich weer. "Mijn naam is Ori... Oreo." Sprak hij met een schaapachtig grijnsje. Dat grijnsje verdween van zijn gezicht toen hij merkte dat hij zich versproken had. Het leek alsof het in zijn systeem zat om zichzelf voor te stellen als Orion, opeens. Was dat zijn echte naam? Hij wist het niet, maar was er zelf nog een beetje beduusd over. Hij begon wat met zijn oren te trekken en bracht er nog net een glimlachje van af. De teef straalde veel uit. Drukte vooral, maar dat mocht hij wel. Hij was zelf ook niet echt gewoon. Een slimme Border Collie met wat veel vage momentjes die vroeger een tweebener was. Een klein grijnsje speelde op zijn lippen bij zijn eigen gedachtes en zijn staart begon te kwispelen. Zijn twee bruine ogen keken afwachtend naar de geschrokken teef. Hij wachtte zwijgend en stil op een reactie.

____________________________
“But still my heart stops without you
’cause there’s something about you,
That makes me feel alive.

If the green left the grass on the other side,
I would make like a tree and leave,
If I reached for your hand would your eyes get wide?
Who knew the other side could be so green?"
Terug naar boven Ga naar beneden
Iris

Iris

Aantal berichten : 90
Punten : 53

Dog profile
Leeftijd: 3 Year
Levenswijze: El Derecho
Partner: If the time is as far as I find a partner

Walking through the forest Empty
BerichtOnderwerp: Re: Walking through the forest   Walking through the forest Icon_minitimewo 04 jan 2012, 05:26

Iris keek naar dereu die probeerde op te staan en neit lukte, het was een grappige aan zicht en het was ook leuk toen hij tegen het boom verschuldigde. De teef hield net haar lach in maar haar staart kwispelde als gek, toen zag ze dat de reu zich wou voorstellen "Mijn naam is Ori... Oreo." de teef bekeek de reu en merkte dat hij een Border collie was en ongeveer 3 jaar met een kwartje was. En toen kon ze toch haar lach niet meer inhouden en begon te lachen, toen het een beetje op hield stond ze op en liep naar de reu die Oreo hete 'aangenaamd Oreo mijn naam is Iris.' Zei ze lachend en begon de takjes uit zijn vacht te plukken. het was lachen toen hij naar beneden viel maar het deed vast pijn en al die takjes in de vacht hebben en al zeker met een lange vacht, daar had deze teef wel ervaring mee, Sommige Border collie's hadden kort haar maar zij niet, haar hele familie had lang vacht dus was zij geen uitzondering. 'vertel is Oreo wat brengt jou hier heen.' ging ze enthousiast verder terwijl ze de takjes uit zijn vacht plukte.

____________________________
Walking through the forest Qmx5rr
Dear brothers ..
you thought to yourself always and never to me because I was the smallest ...
but one day it will change and I will show you that I'm strong
Terug naar boven Ga naar beneden
http://angelvsdevil.actieforum.com/forum
Gesponsorde inhoud
Walking through the forest Empty
BerichtOnderwerp: Re: Walking through the forest   Walking through the forest Icon_minitime

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Walking through the forest
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
A Hopeless Prayer :: The Outskirts :: Het bos-
Ga naar: